Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a közösségi média hőskora, amikor a “tartalom a király” és csak néhány kreatív gerillamarketing ötlet és máris minden el van adva elmúlt, vagy talán sosem volt igaz. Az a hastag és az a komment, ami miatt mindenki látni fogja a posztot nem létezik.

A valóságban két választásunk van, ami tényleges eredményt hozhat:

Ezek kombinációja pedig már az online marketing stratégia.

Egy eredményes kampányhoz viszont szükség van kutatásra, tervezésre, tesztelésre és kivitelezésre is. Az, hogy ezek közül melyiket bízza ránk, csak Önön múlik. Vállaljuk vásárlás ösztönző, brand ismertség növelő és PR célú kampányok komplett kivitelezését, a tervezéstől a monitorozásig.

Milyen hirdetéseket készítünk?

Meta logo

Ma még mindig a legnagyobb közösségi platform a Facebook, így rengeteg potenciális vásárló érhető el rajta keresztül. Ideális célközönség adatbázis építésére és a meglévő ügyfelekkel való kommunikációra. Elkészítjük Önnek a videós és kreatív grafika hirdetéseket, célcsoportokat építünk és menedzseljük a hirdetéseket. Instagram hirdetések és interaktív bio oldalak készítését is nyugodtan ránk bízhatja.

Google Ads logo

Mára a vásárlást megelőző információgyűjtés legfontosabb forrása a Google kereső. Ahhoz, hogy sikeres legyen az online piacon, nem engedheti meg magának, hogy ne legyen megtalálható a keresőben a cégének fontos kulcsszavakkal. Ráadásul a Google display hálózat a legnagyobb banner hálózat, amin keresztül a legnagyobb elérésű híroldalakra, magazinokra vagy tematikus portálokra is hirdethetünk kreatív tartalmakat akár itthon, akár nemzetközi szinten.
Itt is van lehetőségünk különböző célcsoportokat építeni, így nagyon hatékony kampányok lebonyolítására.
Előnye a SEO-val szemben, hogy nagyszerűen időzíthető és kiszámítható akár új oldalak esetén is.

Youtube logo

A Youtube legjobb tulajdonsága, hogy a második legnépszerűbb közösségi média oldal és szintén második legnépszerűbb keresőmotor is Magyarországon, és számos másik országban is, ami rengeteg előnyt jelent az online kampányokban.
Ideális választás a brand-et ismertségének növelésére, és különböző időszakos kampányok széleskörű célközönség elérésére.
Készítünk videós és animált hirdetéseket, illetve display tartalmakat is. A hirdetések kezelését is vállaljuk igény esetén, illetve ezek hatékonyságát is folyamatosan monitorozzuk és riportoljuk.